Ware gelovigen

Jan Stuijver.

De Nashvilleverklaring was snel verspreid,

niet te bevatten waarom mensen liefde van anderen zo kunnen verachten, geen woorden van compassie die nu verzachten. o Heer, het venijn kan giftig zijn! Voortvarend spraken zij zich uit: "Lgbt identiteit is in strijd met ‘Gods heilige bedoelingen’’. Voelen zij zich nu bevrijd?

Uit Gods naam, ook tegen deze Nashvilleterreur zullen oprechte gelovigen niet wijken, want naastenliefde opent iedere deur; -bij het dagelijks vouwen van hun handen voor hun geloof vol kilte en onbegrip verkwanselen zij liefde tot angst- Een vervalste bekentenis van naastenliefde en toegewijd zijn.


Heb je naaste lief zoals jezelf; dit is gebod nummer één, zij willen niet beseffen, zoals jij is er niet één. Onvoorwaardelijke liefde is er voor iedereen, 't is immers liefde die wonden heelt, zoals Jezus, de zoon van God, het ons heeft voorgeleefd. Liefde als spiegel van ons hart, is de basis waarmee een betere wereld start.

Jan Stuijver is Adviseur onderwijs.


#liefde #gebod

Recente blogposts

Alles weergeven

LHBT+ Gebed

God, mijn God, verlaat mij niet, ook niet als mij Uw zegen ontzegd wordt, ook niet als ik zondig genoemd word, en word veroordeeld om wie ik ben, om wat ik ben. Mijn hart breekt als ik het verdriet zi

Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.