Meld een evenement

Wil je een landelijk of regionaal evenement met betrekking tot christelijke LHBT+-mensen en/of direct betrokkenen voor onze evenementen agenda aanmelden, vul dan de onderstaande gegevens in. Als het evenement interessant is voor onze achterban, nemen wij het op in onze agenda en eventueel plaatsen wij ook op onze facebookpagina een aankondiging.

Aanmelding is gratis. Voor commerciële evenementen stellen wij een kleine gift zeer op prijs. Mede met deze bijdragen kunnen wij Wijdekerk bekostigen en daarmee vrij toegankelijk houden voor alle geïnteresseerden.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.