Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

Geen mens is gemaakt om alleen te zijn of alleen te worstelen met zijn of haar geaardheid. Je mag weten dat wij, de vrijwilligers van Wijdekerk, er voor jouw willen zijn binnen onze mogelijkheden. Wij hebben een breed netwerk waar wij gebruik van kunnen maken en een gebedsteam.

  • Heb je een gebedsverzoek?

  • Heb je een luisterend oor nodig?

  • Heb je steun nodig?

  • Heb je een opbouwend netwerk aan mensen nodig?

  • Voel je je alleen in je proces?

Wij willen er voor jou zijn. Omdat wij voor God gelijkwaardig zijn aan elkaar. Wij zijn bedoeld om naast elkaar te staan en elkaar tot steun te zijn. Dit willen wij doen vanuit Zijn liefde. Samen zijn Wijdekerk en JIJ maakt daar een essentieel onderdeel vanuit!

Uiteraard is wat in vertrouwen met ons gedeeld wordt veilig bij ons. Lees hierover in onze privacyverklaring.

 

Team Wijdekerk

Kies met wie je in contact wilt komen door op de foto te klikken en vul het contactformulier in.

Huub Collée

Mijn naam is Huub Collée. Ik woon vlak bij Leerdam/Geldermalsen. Ik ben opgegroeid in de reformatorische hoek. Het uit de kast komen was dan ook een intensieve zoektocht naar wie ik was en wie ik mocht zijn. Ik had gewenst dat er toen een initiatief zoals Wijdekerk had bestaan zodat ik had geweten dat er een ander christelijk geluid was dan het geluid dat op dat moment mij overstemde. Ik hoop voor jou van betekenis te zijn door wellicht met jou een stukje mee te lopen wanneer je dat nodig hebt,

Sa Xi Hamilton

Ik ben Sa Xi Hamilton. Ik ben vrij opgevoed, maar in 2016 heb ik in een Chinees-evangelische omgeving God leren kennen. Als Chinese, geadopteerde, Christelijk-evangelische biseksuele vrouw, wil ik graag een luisterend oor bieden.

Marleen

Mijn naam is Marleen Dijksterhuis, ik woon in de regio Gelderland, en heb een evangelische achtergrond. Sinds mijn broertje enkele jaren geleden uit de kast kwam, gaan de verhalen van LHBT+-mensen mij aan het hart. Het ergste wat je jezelf (of een ander) kan aandoen is jezelf veroordelen om wie je bent, om wat je voelt. Ik ben er graag voor je met een luisterend oor en open hart. Ik gun je van harte de innerlijke vrijheid om jezelf te mogen zijn.

Miranda Terpstra

Ik ben Miranda Terpstra-van de Kerk, initiatiefnemer van Wijdekerk. In ieder leven zijn er momenten dat het fijn is als je een luisterend oor vindt of iemand die meedenkt op jouw weg. Ik ben christen maar heb ook veel contact met mensen voor wie het geloof moeilijk is geworden of gemaakt. Schroom niet om contact te zoeken, wij hebben al met vele mensen een stukje opgelopen. #SamenzijnWijdekerk

Marieus Mulder

Ik ben Marieus Mulder en opgegroeid binnen een tamelijk orthodox kerkverband. Sinds 2009 ben ik getrouwd met Marc. Ik geloof dat iedereen een geliefd mens is en er mag zijn zoals hij of zij is.

Paula Blokhuis

Ik ben Paula Blokhuis. Ik ben als moeder van LHBT+-kinderen betrokken bij Wijdekerk en Wijdeouders. Samen kom je altijd verder. Daarom wil ik er graag voor je zijn.

Schroom niet & bericht ons en weet dat je niet alleen bent!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.