top of page

Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

Geen mens is gemaakt om alleen te zijn of alleen te worstelen met zijn of haar geaardheid. Je mag weten dat wij, de vrijwilligers van Wijdekerk, er voor jouw willen zijn binnen onze mogelijkheden. Wij hebben een breed netwerk waar wij gebruik van kunnen maken en een gebedsteam.

  • Heb je een gebedsverzoek?

  • Heb je een luisterend oor nodig?

  • Heb je steun nodig?

  • Heb je een opbouwend netwerk aan mensen nodig?

  • Voel je je alleen in je proces?

Wij willen er voor jou zijn. Omdat wij voor God gelijkwaardig zijn aan elkaar. Wij zijn bedoeld om naast elkaar te staan en elkaar tot steun te zijn. Dit willen wij doen vanuit Zijn liefde. Samen zijn Wijdekerk en JIJ maakt daar een essentieel onderdeel vanuit!

Uiteraard is wat in vertrouwen met ons gedeeld wordt veilig bij ons. Lees hierover in onze privacyverklaring.

 

Team Wijdekerk

Kies met wie je in contact wilt komen door op de foto te klikken en vul het contactformulier in.

Paula Blokhuis

Ik ben Paula Blokhuis. Ik ben als moeder van LHBT+-kinderen betrokken bij Wijdekerk en Wijdeouders. Samen kom je altijd verder. Daarom wil ik er graag voor je zijn.

Geja van Reenen

Ik ben Geja van Reenen, moeder van een LHBT+-zoon en actief bij Wijdeouders. Om anderen te bemoedigen, heb ik het boek 'Ik zal altijd van je houden!' geschreven. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om gehoord te worden, om je verhaal te kunnen delen. Toen ik dat nodig had waren er mensen voor mij, nu wil ik er graag voor jou zijn.

Schroom niet & bericht ons en weet dat je niet alleen bent!

samen zijn wijdekerk
bottom of page