wijdekerk webshop

Neem een kijkje in onze Wijdekerk Webshop.

 

We bieden je meerdere inclusieve items, voor jezelf of als cadeau om iemand anders mee te verrassen. Met uw aankoop steun je ook Wijdekerk. Wijdekerk ontvangt 20% van de totale prijs.

"Een geschenk opent de weg en leidt de gever in de aanwezigheid van de groten." Spreuken 18:16

Onze webshop wordt mogelijk gemaakt door Spreadshirt. Wij zorgen voor de ontwerpen en zij behandelen je bestelling (opslag, afdrukken, afrekening, verzending, betaling en klantenservice).

Spreadshirt biedt vaak kortingen of gratis levering. Waar mogelijk publiceren we hun promotiecodes op onze Facebook-pagina.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.