Evenementen agenda

Op deze pagina tref je landelijke en regionale evenementen aan die je vrij kunt bezoeken of waarvoor je je aan kunt melden. Interessante, regionale of landelijke evenementen voor christelijke LHBT+-mensen en/of directe betrokkenen, kunnen bij ons aangemeld worden via dit formulier

 

Kijk hier voor de bijeenkomsten van TafelTijd 

en hier voor de bijeenkomsten van Wij de ouders.

In onze agenda kun je op de verschillende gegevens klikken voor aanvullende informatie.

- locatie/adres -> geeft indien mogelijk de locatie in google maps

- link -> link naar een bijvoorbeeld een website of facebook pagina met actuele / aanvullende informatie

- meer weergeven -> geeft uitgebreide informatie over het evenement

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.