Contact met Wij de ouders

landelijk netwerk voor ouders van lhbt+-mensen

Wij de ouders willen er graag voor je zijn, binnen onze mogelijkheden. 

- Heb je als ouder van een LHBT+-kind een luisterend oor nodig?

- Heb je steun nodig?

- Heb je een opbouwend netwerk aan mensen nodig?

- Voel je je als ouder alleen in je proces?

Uiteraard is wat in vertrouwen met ons gedeeld wordt veilig bij ons. Lees hierover in onze privacyverklaring.

Kies met wie je in contact wilt komen door op de foto te klikken en vul het contactformulier in.

Dordrecht

Dordrecht

Ik ben Ali Kersbergen en woon in Dordrecht. Ik heb een homoseksuele zoon en wil mij als moeder inzetten voor een veilige kerk. We hebben in Dordrecht een oudergroep die regelmatig bij elkaar komt. Kan ik wat voor je doen?

Zeeland

Zeeland

Ik ben Jacqueline Riedijk en woon in het mooie Zeeland. Ik weet hoe het is als je kind(eren) uit de kast kom(t)(en). Ook ik heb mijn vragen en worstelingen maar weet en ervaar dat de liefde overwint! Heb je vragen of kan ik op een andere manier iets voor je betekenen neem dan contact op met mij. Liefdevolle groet Jacqueline.

Zwolle

Zwolle

Ik ben Marjan van der Spek-den Hertog en woon in Zwolle. Ik ben opgegroeid in de Gereformeerde Gemeente en ben momenteel met veel plezier lid van een grote CGK (Christelijke Gereformeerde Kerk) waar homostellen welkom zijn om mee te doen. Ik ben moeder van LHBT-zoons en ik luister graag naar je vragen of naar je verhaal.

Midden Nederland

Midden Nederland

Wij zijn Linda en Jan Willem Evers, en wonen in Rhenen. Eén van onze kinderen is homoseksueel. Wij willen graag naar jouw verhaal luisteren.

Barneveld

Barneveld

Mijn naam is Geja van Reenen uit Barneveld en ben moeder van een homo zoon. Ik heb mijn proces rond zijn coming-out en verbeeld in het boek 'Ik zal altijd van je houden' om andere ouders te ondersteunen. Het is belangrijk ervaringen met elkaar te kunnen delen en herkenning te vinden. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Ik ben Mart van de Kamp en woon in de provincie Zuid-Holland. Ik ben vader van een inmiddels volwassen LHBT+-dochter en ken de behoudend orthodoxe en reformatorische wereld van binnenuit. Voor ouders kan de zoektocht van je kind je eigen zoektocht zijn. Of het nu gaat over transgender gevoelens of over homoseksualiteit. Ik luister graag naar je.

Nieuwegein

Nieuwegein

Ik ben Paula Blokhuis en woon in Nieuwegein. Ik ben als moeder van LHBT+-kinderen betrokken bij Wijdekerk en Wijdeouders. Samen kom je altijd verder. Daarom wil ik er graag voor je zijn.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.