Fotoproject "Het hart spreekt"

Het hart van ouders van lhbt+ spreekt in het fotoproject "Het Hart Spreekt". Hun hart spreekt zich uit naar eigen en andermans LHBT+ kinderen binnen kerkelijk Nederland. Elke week wordt er een nieuw portret toegevoegd aan de site. Deze wordt ook getoond op social media.

Wil jij als ouder ook je hart laten spreken via een portret? Voor meer informatie mail naar info@wijdekerk.nl

Wil jij voor jouw gemeente / club / school ook de nodige aandacht en ruimte geven aan LHBT+-mensen en betrokkenen? De posters staan ook hieronder. Je kunt ze downloaden en vervolgens printen. Geef ze een mooi plekje.