Fotoproject "Het hart spreekt"

Het hart van ouders van lhbt+ spreekt in het fotoproject "Het Hart Spreekt". Hun hart spreekt zich uit naar eigen en andermans LHBT+ kinderen binnen kerkelijk Nederland. Elke week wordt er een nieuw portret toegevoegd aan de site. Deze wordt ook getoond op social media.

Wil jij als ouder ook je hart laten spreken via een portret? Voor meer informatie mail naar info@wijdekerk.nl

Wil jij voor jouw gemeente / club / school ook de nodige aandacht en ruimte geven aan LHBT+-mensen en betrokkenen? De posters staan ook hieronder. Je kunt ze downloaden en vervolgens printen. Geef ze een mooi plekje.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.