Wijdekerk linkt

Wij kunnen ons voorstellen dat je, na het lezen van alle verhalen op onze site, meer wilt lezen. Informatie over de diverse kerkverbanden, informatie over organisaties de zich bezighouden en/of inzetten voor LHBT+-mensen binnen en buiten de kerk. Maar ook weblogs en websites van anderen die schrijven over homoseksualiteit en/of geloof.


Hulpverleners en coaches die de specifieke problematieken van LHBT+-mensen kennen, binnen de christelijke / kerkelijke omgeving, zijn soms moeilijk te vinden.

Op de volgende pagina's hebben wij een overzicht gemaakt van hulpverlenings- en belangenorganisaties voor (christelijke) LHBT+-mensen,  kerkverbanden en particuliere initiatieven.

Ga naar belangenorganisaties >>

Ga naar hulpverlening >>  

Ga naar het overzicht van kerkverbanden >>

Ga naar particuliere initiatieven >>

Heb je zelf een website/weblog rondom het thema LHBT+ en/of geloof en wil je die graag op onze site vermeld hebben, mis je organisaties of kerkverbanden? Heb jij als LHBT+-mens goede ervaring met een coach of hulpverlener? Geef het ons door. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.