De weg, de zoektocht

Corina van Ree.

Ongeveer vier jaar geleden kwam ik uit de kast doordat een vrouw verliefd werd op mij. Ik schrok hier enorm van! Ik was vanaf het begin hier open over tegen mijn man. En dacht dat dit misschien wel samen kon: mijn gezin en een vriendin. De strijd in mij was enorm: Mijn gezin, mijn jongens, God ... Vanaf toen besloot ik om niet meer naar de kerk te gaan. Tot ik mijn huidige vriendin leerde kennen.

Al vrij snel merkten we dat we samen verder wilden ... En we merkten dat het niet te doen was: een man en een vriendin. Het voelde zo heerlijk te mogen zijn wie ik was. Ik viel op vrouwen en de liefste vrouw viel ook op mij. We kregen een huisje in een ander dorp en ik kreeg post dat ik was overgeschreven naar de kerk in ons huidige dorp. Ik mailde dat ik dat niet wilde en dat, als ik al terug wilde, ik dan naar mijn eigen kerk wilde. Ze belden me om te zeggen dat ze 't erg vonden dat ze er in deze periode niet waren geweest. Maar ik had die tijd zo nodig gehad om mezelf te vinden, 't had niet anders gekund. De weg, de zoektocht, die moest ik alleen gaan.

Mijn vriendin zei: 'Corina zullen we een keer gaan? Je hebt zoveel onrust ... En ja we gingen! En ja, wat voelden we ons welkom! Ik kwam thuis. Wij kwamen thuis. En we mogen er zijn ook bij God. 18 december trouwen we en krijgen we ook de zegen.

Ik ben zo dankbaar.

#gezin #lesbisch #thuiskomen

Recente blogposts

Alles weergeven

LHBT+ Gebed

God, mijn God, verlaat mij niet, ook niet als mij Uw zegen ontzegd wordt, ook niet als ik zondig genoemd word, en word veroordeeld om wie ik ben, om wat ik ben. Mijn hart breekt als ik het verdriet zi

Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.