Ik zal altijd van je houden!

Geja van Reenen.

Jij,

Mijn kind!

Ik zie je staan

Daar, in jouw wereld

Ik zie je wankelen

Op jouw soms moeizame pad

Jij,

Mijn kind

Ik ken je door en door

Ik ken al je gedachten

Ik ken je zelfs beter

Dan dat jij jezelf kent

Jij,

Mijn kind

Ik ken al je vragen

Ik ken al je twijfels

over wie je bent

wie je mag zijn

of je wel mag zijn wie je bent

Jij

Mijn kind

Weet je wel dat ik het was

die jou nieren vormde?

die je weefde in de buik van je moeder?

Weet je wel dat ik jou wilde

Precies zoals je bent?

Zoals ik je heb bedoeld?

Jij,

Mijn kind

Je bent niet alleen

Ik voel je verdriet

Elke traan die jij huilt

Huil ik met je mee

Jij,

Mijn kind

Ik beloof je

Ik ben altijd bij je

Ik zal je omgeven

Van voren en van achteren

Ik zal je opvangen

als op arendsvleugels

Er is niets en er is niemand

Die jou zal kunnen scheiden

Van Mijn onvoorwaardelijke liefde

Voor jou

Jij

Mijn kind

Ik zal altijd van je houden!

#moederliefde

Recente blogposts

Alles weergeven

LHBT+ Gebed

God, mijn God, verlaat mij niet, ook niet als mij Uw zegen ontzegd wordt, ook niet als ik zondig genoemd word, en word veroordeeld om wie ik ben, om wat ik ben. Mijn hart breekt als ik het verdriet zi

Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.