Kom aan tafel

Geachte lezer

Het heeft God de Heer behaagd een groot feestmaal te organiseren. Het zou Hem zeer verblijden als u naar dit feestmaal wilt komen. U bent van harte uitgenodigd om, samen met alle mensen die u wilt meenemen, plaats te nemen aan zijn tafel. Het is niet nodig om geschenken mee te brengen: de prijs is betaald. Hij stelt het wel op prijs als u geschikte kleding aantrekt. U kunt kiezen uit: - Een mantel van gerechtigheid - Een kleed van bevrijding - Kledingstukken van zuiver, stralend linnen Al deze kledingstukken zijn beschikbaar bij de ingang van de feestzaal. Komt u in een rouwkleed, dan zal dit van u worden afgenomen en zult u met vreugde worden bekleed. Wij willen u vragen om alle vooroordelen en haat achter te laten voor de poort. Mocht dit u niet direct lukken, dan zal de Zoon van de Heer des huizes u hier graag bij helpen. Hij zal u ook met liefde bevrijden van alle angst, wrok en pijn die u meedraagt. Wij verheugen ons op uw komst!

Hoogachtend, Engelen Eventmanagement

#inclusiviteit #genade #avondmaal

Recente blogposts

Alles weergeven

LHBT+ Gebed

God, mijn God, verlaat mij niet, ook niet als mij Uw zegen ontzegd wordt, ook niet als ik zondig genoemd word, en word veroordeeld om wie ik ben, om wat ik ben. Mijn hart breekt als ik het verdriet zi

Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.