top of page

Kom aan tafel

Geachte lezer

Het heeft God de Heer behaagd een groot feestmaal te organiseren. Het zou Hem zeer verblijden als u naar dit feestmaal wilt komen. U bent van harte uitgenodigd om, samen met alle mensen die u wilt meenemen, plaats te nemen aan zijn tafel. Het is niet nodig om geschenken mee te brengen: de prijs is betaald. Hij stelt het wel op prijs als u geschikte kleding aantrekt. U kunt kiezen uit: - Een mantel van gerechtigheid - Een kleed van bevrijding - Kledingstukken van zuiver, stralend linnen Al deze kledingstukken zijn beschikbaar bij de ingang van de feestzaal. Komt u in een rouwkleed, dan zal dit van u worden afgenomen en zult u met vreugde worden bekleed. Wij willen u vragen om alle vooroordelen en haat achter te laten voor de poort. Mocht dit u niet direct lukken, dan zal de Zoon van de Heer des huizes u hier graag bij helpen. Hij zal u ook met liefde bevrijden van alle angst, wrok en pijn die u meedraagt. Wij verheugen ons op uw komst!

Hoogachtend, Engelen Eventmanagement

 

Recente blogposts

Alles weergeven
Vind je een reactie ongepast?
Meld het!
Vind je een reactie ongepast?
 
Meld het!
samen zijn wijdekerk
bottom of page