Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

Vul de enquête in
Word ook wijde kerk

 Doe mee want samen zijn 

Help LHBT-ers een kerk te vinden waar zij zich welkom en veilig voelen. Geef inzage in de mate waarin LHBT-ers in jouw kerk geaccepteerd worden, vul onze vragenlijst in en zet zo je kerk als wijde kerk op de kaart.

Deel je ervaringen

Wijdekerk zoekt verhalen en gedichten die laten zien hoe jij, homo, lesbienne, bi, transgender, familie, vrienden en andere betrokkenen van LHBT-ers, je voelt in de kerk.

Laat van je horen want samen zijn wijdekerk!

Versterk ons team

Doe mee want samen bouwen wijdekerk!

Wijdekerk zoekt mensen die verhalen en gedichten kunnen redigeren en mensen die mee willen helpen wijde kerken op de kaart te zetten door kerken actief te benaderen.

Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

63

Laatst toegevoegde kerken op de kaart:

1/2

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk