Vul de enquête in
Word ook wijde kerk

Doe mee want samen zijn

Help LHBT-ers een kerk te vinden waar zij zich welkom en veilig voelen. Geef inzage in de mate waarin LHBT-ers in jouw kerk geaccepteerd worden, vul onze vragenlijst in en zet zo je kerk als wijde kerk op de kaart.

Deel je ervaringen

Wijdekerk zoekt verhalen en gedichten die laten zien hoe jij, homo, lesbienne, bi, transgender, familie, vrienden en andere betrokkenen van LHBT-ers, je voelt in de kerk.

Laat van je horen want samen zijn wijdekerk!

Versterk ons team

Doe mee want samen bouwen wijdekerk!

Wijdekerk zoekt mensen die verhalen en gedichten kunnen redigeren en mensen die mee willen helpen wijde kerken op de kaart te zetten door kerken actief te benaderen.

Laatst toegevoegde kerken op de kaart:

Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij