Inleiding

Om LHBT+-mensen te ondersteunen bij het vinden van een kerk, roepen wij kerken op inzicht te verschaffen in hun beleid rond  LHBT+-mensen. Niet iedere LHBT+-christen heeft de moed om te vragen hoe het beleid van de kerk is, als hij er binnenstapt. Op de kaart van Wijdekerk kan een LHBT+-christen dit van tevoren bekijken.

Deze vragenlijst is bestemd voor officiële vertegenwoordigers van kerken. Ben je gemeentelid? Ook dan kun je meehelpen kerken op de kaart te zetten. Vraag een vertegenwoordiger van jouw kerk de vragenlijst in te vullen of geef je kerk door via het contactformulier zodat wij een vertegenwoordiger van jouw kerk uit kunnen nodigen de vragenlijst in te vullen. 

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten en u helpt er LHBT+-mensen mee een veilige plek te vinden binnen een kerk. Mocht u, na verzending, nog gegevens willen toevoegen/wijzigen, dan kunt u dit doorgeven via  info@wijdekerk.nl.

Wij verzoeken u alle vragen zorgvuldig te lezen alvorens u deze beantwoordt.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.