Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

Mijn naam is Huub Collée. Ik woon vlak bij Leerdam/Geldermalsen. Ik ben opgegroeid in de reformatorische hoek. Het uit de kast komen was dan ook een intensieve zoektocht naar wie ik was en wie ik mocht zijn. Ik had gewenst dat er toen een initiatief zoals Wijdekerk had bestaan zodat ik had geweten dat er een ander christelijk geluid was dan het geluid dat op dat moment mij overstemde. 

Ik hoop voor jou van betekenis te zijn door wellicht met jou een stukje mee te lopen wanneer je dat nodig hebt, een sparringspartner, zodat jij jouw eigen weg kunt zoeken, zodat je groeit naar hoe jij bedoeld bent, gesteund door mensen om je heen. 

Schroom niet & bericht ons en weet dat je niet alleen bent!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.