wijdekerk
20 dec. 2016

Spelregels

0 reacties

Uit respect voor elkaar is het niet toegestaan berichten te plaatsen die godslasterend, beledigend, haatdragend, racistisch, discriminerend, demoraliserend, kwetsend, onwaar, lasterlijk, obsceen, seksueel getint en privacy- of anderszins wetsoverschrijdend zijn. Dit laatste betekent dat het niet toegestaan is mensen met naam en toenaam in berichten te noemen en/of contactgegevens van mensen te onthullen.

Mocht je van mening zijn dat een bericht niet aan het bovenstaande voldoet, dan kun je dit bij ons melden via het contactformulier zodat wij actie kunnen ondernemen.

Opmerkingen voor deze post zijn vergrendeld.
Nieuwste posts
 • wijdekerk
  26 dec. 2016

  Op dit moment is het nog niet mogelijkprivé berichten te versturen. Mogelijk wordt dat in de toekomst nog toegevoegd.
 • wijdekerk
  20 dec. 2016

  Klik op je profielafbeelding om naar je profielpagina te gaan. Hier zie je een overzicht van je eigen berichten/reactie, van het aantal mensen dat jouw berichten volgt en van het aantal mensen wiens berichten jij volgt. Verder kun je op je profielpagina je gebruikersnaam en profielafbeelding wijzigen en e-mail- en push notificaties instellen. Let op! E-mail notificaties staan standaard aan. Als je geen e-mail wilt/kunt ontvangen, raden wij je aan deze instellingen te wijzigen vóór je berichten/reacties gaat plaatsen.
 • wijdekerk
  20 dec. 2016

  Standaard staat dit platform zo ingesteld dat je automatisch e-mails ontvangt als iemand een bericht van je liked, als iemand op een bericht van je reageert en als iemand jouw berichten gaat volgen. Je kunt deze instellingen wijzingen. Dit kan verstandig zijn als je niet uit de kast ben en/of anderen meelezen in jouw e-mail. Klik op je profielafbeelding om naar je persoonlijke profielpagina te gaan. Klik rechts, onder ‘Search’ op de drie bolletjes en kies ‘Settings’.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.