wijdekerk

Profielpagina

0 reacties

Klik op je profielafbeelding om naar je profielpagina te gaan. Hier zie je een overzicht van je eigen berichten/reactie, van het aantal mensen dat jouw berichten volgt en van het aantal mensen wiens berichten jij volgt. Verder kun je op je profielpagina je gebruikersnaam en profielafbeelding wijzigen en e-mail- en push notificaties instellen.

Let op! E-mail notificaties staan standaard aan. Als je geen e-mail wilt/kunt ontvangen, raden wij je aan deze instellingen te wijzigen vóór je berichten/reacties gaat plaatsen.

Opmerkingen voor deze post zijn vergrendeld.
Nieuwste posts
    26 dec. 2016

Op dit moment is het nog niet mogelijkprivé berichten te versturen. Mogelijk wordt dat in de toekomst nog toegevoegd.
    20 dec. 2016

Uit respect voor elkaar is het niet toegestaan berichten te plaatsen die godslasterend, beledigend, haatdragend, racistisch, discriminerend, demoraliserend, kwetsend, onwaar, lasterlijk, obsceen, seksueel getint en privacy- of anderszins wetsoverschrijdend zijn. Dit laatste betekent dat het niet toegestaan is mensen met naam en toenaam in berichten te noemen en/of contactgegevens van mensen te onthullen. Mocht je van mening zijn dat een bericht niet aan het bovenstaande voldoet, dan kun je dit bij ons melden via het contactformulier zodat wij actie kunnen ondernemen.
    20 dec. 2016

Standaard staat dit platform zo ingesteld dat je automatisch e-mails ontvangt als iemand een bericht van je liked, als iemand op een bericht van je reageert en als iemand jouw berichten gaat volgen. Je kunt deze instellingen wijzingen. Dit kan verstandig zijn als je niet uit de kast ben en/of anderen meelezen in jouw e-mail. Klik op je profielafbeelding om naar je persoonlijke profielpagina te gaan. Klik rechts, onder ‘Search’ op de drie bolletjes en kies ‘Settings’.