Handige tips

Bewerkt: 20 dec. 2016

Hier vind je tips en adviezen voor het plaatsen van berichten/reacties.

Foto's plaatsen

Het is mogelijk in berichten foto’s te plaatsen. Wij verzoeken je wel foto’s van te voren te verkleinen, dit platform biedt (helaas nog) geen mogelijkheden het formaat van foto’s aan te passen. Wij vragen hiervoor je begrijp en medewerking.

Opmaken van je bericht

Als je in een bericht/reactie een tekst selecteert, verschijnt een knoppenbalk. Met behulp van deze knoppenbalk kun je tekst cursief of vet maken, opsommingslijstjes maken, hyperlinks naar websites maken en een stuk tekst uitlichten als quote.

Opmerkingen voor deze post zijn vergrendeld.
Nieuwste posts
    26 dec. 2016

Op dit moment is het nog niet mogelijkprivé berichten te versturen. Mogelijk wordt dat in de toekomst nog toegevoegd.
    20 dec. 2016

Uit respect voor elkaar is het niet toegestaan berichten te plaatsen die godslasterend, beledigend, haatdragend, racistisch, discriminerend, demoraliserend, kwetsend, onwaar, lasterlijk, obsceen, seksueel getint en privacy- of anderszins wetsoverschrijdend zijn. Dit laatste betekent dat het niet toegestaan is mensen met naam en toenaam in berichten te noemen en/of contactgegevens van mensen te onthullen. Mocht je van mening zijn dat een bericht niet aan het bovenstaande voldoet, dan kun je dit bij ons melden via het contactformulier zodat wij actie kunnen ondernemen.
    20 dec. 2016

Klik op je profielafbeelding om naar je profielpagina te gaan. Hier zie je een overzicht van je eigen berichten/reactie, van het aantal mensen dat jouw berichten volgt en van het aantal mensen wiens berichten jij volgt. Verder kun je op je profielpagina je gebruikersnaam en profielafbeelding wijzigen en e-mail- en push notificaties instellen. Let op! E-mail notificaties staan standaard aan. Als je geen e-mail wilt/kunt ontvangen, raden wij je aan deze instellingen te wijzigen vóór je berichten/reacties gaat plaatsen.