WIJdekerk in gesprek

Praat mee over geloof, kerk en geaardheid. Laat zien hoe dat samengaat, waar het schuurt en hoe jij het aangepakt hebt.

7 berichten

Belangrijke informatie! Lees voor je gaat reageren of een nieuw gespreksonderwerp start, eerst onze spelregels & tips.

1 bericht

Deel je ervaringen, tips en adviezen rondom je coming-out in je kerk, bij familie, vrienden, op school of op je werk.

1 bericht

Hoe ervaar jij, als LHBT-er, je kerk? Wat maak je mee, hoe wordt er met je omgegaan, wat doet dat me je en heb je tips?

1 bericht

Hoe ervaar jij, als vriend of familielid van een LHBT-er, je kerk? Deel de leuke, maar ook de minder leuke dingen.

Nieuwste posts
    26 dec. 2016

Op dit moment is het nog niet mogelijkprivé berichten te versturen. Mogelijk wordt dat in de toekomst nog toegevoegd.
    26 dec. 2016
    20 dec. 2016

Uit respect voor elkaar is het niet toegestaan berichten te plaatsen die godslasterend, beledigend, haatdragend, racistisch, discriminerend, demoraliserend, kwetsend, onwaar, lasterlijk, obsceen, seksueel getint en privacy- of anderszins wetsoverschrijdend zijn. Dit laatste betekent dat het niet toegestaan is mensen met naam en toenaam in berichten te noemen en/of contactgegevens van mensen te onthullen. Mocht je van mening zijn dat een bericht niet aan het bovenstaande voldoet, dan kun je dit bij ons melden via het contactformulier zodat wij actie kunnen ondernemen.