Aanmelden Wijdekerk Dag 2021

Fijn dat je naar de Wijdekerk Dag komt!

Op Wijdekerk Dag 2021 vind je het programma van deze dag en een beschrijving van de workshops.

Hieronder kun je aangeven naar welke workshops je wilt gaan en of je meedoet met de landelijke TafelTijd ’s avonds. Je kunt kiezen uit maximaal drie workshops. Als je er twee of minder kiest dan kun je ook binnenwandelen bij de Silent Seated Party van Tsjerk en Maurits, of op de foto bij de Selfie Spot.

De Wijdekerk Dag is vrij toegankelijk. Voor de kosten die we maken houden we op de dag zelf een collecte. Je kunt ook vooraf of achteraf een financiële bijdrage overmaken op IBAN NL14 BUNQ 2205 8874 83 of via bunq.me/wijdekerk. Vul een bedrag in en in de berichtregel graag vermelden ‘gift Wijdekerk Dag’. Je kunt ook de QR code scannen.

Voor deelname aan de maaltijd ’s avonds vragen we € 17,50.

QR Gift.png

Richtlijnen RIVM
Dit event is volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Wij checken bij binnenkomst je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer informatie. Helaas kunnen we je zonder dit toegangsbewijs niet binnenlaten. Zorg daarom dat je deze kunt laten zien.

Heb je je opgegeven voor de maaltijd?

De kosten van de maaltijd kun je meteen voldoen via de link: bunq.me/wijdekerk

Of scan de QR code.

QR maaltijd.png