Aanmelden wijdekerkdag 2019

Fijn dat je naar de Wijdekerkdag komt! Hieronder kun je aangeven naar welke workshops je wilt gaan, en of je meedoet met de landelijke TafelTijd 's avonds. De Wijdekerkdag is vrij toegankelijk. Voor de kosten die we maken houden we op de dag zelf een collecte. En als je een financiële bijdrage wilt leveren, dan kan dat ook vooraf op IBAN NL14 BUNQ 2205 8874 83 of via bunq.me/wijdekerk. Zet dan in de omschrijving gift wijdekerkdag.

Voor deelname aan TafelTijd vragen we € 15,00.  Wil je dit bedrag na je aanmelding overmaken zoals hierboven beschreven en vergeet niet om je naam te vermelden.