Aanmelden wijdekerkdag 2019

Fijn dat je naar de Wijdekerkdag komt! Hieronder kun je aangeven naar welke workshops je wilt gaan, en of je meedoet met de landelijke TafelTijd 's avonds. De Wijdekerkdag is vrij toegankelijk. Voor de kosten die we maken houden we op de dag zelf een collecte. En als je een financiële bijdrage wilt leveren, dan kan dat ook vooraf op IBAN NL14 BUNQ 2205 8874 83 of via bunq.me/wijdekerk. Zet dan in de omschrijving gift wijdekerkdag.

 

Voor deelname aan TafelTijd vragen we € 15,00.  Wil je dit bedrag na je aanmelding overmaken zoals hierboven beschreven en vergeet niet om je naam te vermelden.

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

© Copyright 2016-2021 | Stichting wijdekerk

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.