Bid voor mij / Luister naar mij / Steun mij

Ik ben Miranda Terpstra-van de Kerk, initiatiefnemer van Wijdekerk. In ieder leven zijn er momenten dat het fijn is als je een luisterend oor vindt of iemand die meedenkt op jouw weg. Ik ben christen maar heb ook veel contact met mensen voor wie het geloof moeilijk is geworden of gemaakt. Schroom niet om contact te zoeken, wij hebben al met vele mensen een stukje opgelopen. #SamenzijnWijdekerk

Schroom niet & bericht ons en weet dat je niet alleen bent!

Stichting Wijdekerk

info@wijdekerk.nl

KvK : 70255547

IBAN : NL14 BUNQ 2205 8874 83

RSIN : 858217946

Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar verhaal hier kan delen. Dit staat los van de mening van het team over de inhoud. Het is niet aan ons om te oordelen maar om, in navolging van Jezus Christus, elkaar in liefde te aanvaarden. 

 

Auteurs zijn altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun verhaal. Wij als team doen ons uiterste best correcte en authentieke bijdragen op deze website te plaatsen. Als je onjuistheden en/of fouten constateert, dan verzoeken wij je dit bij ons te melden via het contactformulier. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk herstellen.

Privacyverklaring

Wij gaan vertrouwelijk om met alle informatie die je ons geeft. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt.  Zie hier voor onze volledige privacyverklaring.